Inschrijvingen

Voor alle vragen i.v.m. inschrijvingen kan je steeds mailen naar inschrijvingen@sgclier.be of bellen naar 03 491 87 10.

Studiekeuzeavond

Op dinsdagavond 8 februari organiseren alle Katholieke secundaire scholen een studiekeuzeavond in CC De Mol. Uitnodigingen worden via scholengemeenschap HeLiKs verdeeld. Dit event zal organisatorisch aangepast worden aan de coranamaatregelen. Op woensdagavond 9 februari wordt een online programma opgestart waar u met de diverse scholen contact kan hebben.

Bubbelbezoeken

Vanaf begin februari kan u bubbelbezoeken aanvragen om de campus van het Sint-Gummaruscollege naschools te bezoeken. Zo kan u langskomen om de sfeer in onze school op te snuiven, want zelfs met de mooiste foto’s kunnen we die niet levensecht weergeven. Samen nemen we een kijkje in de lokalen en leggen we jullie graag de schoolwerking uit!

Interesse? Maak hier je afspraak.

Voorrangsrecht

De broers en zussen van onze huidige leerlingen en kinderen van personeelsleden kunnen gebruikmaken van het voorrangsrecht. Zij kunnen voor volgend schooljaar inschrijven voor 1A tussen 18 februari en 11 maart 2022.

Opendeurdag en inschrijvingen 1A

Op zaterdag 12 maart tussen 10 en 17 uur organiseren wij onze opendeurdag. Vanaf dit tijdstip kan u uw zoon of dochter effectief inschrijven voor 1A. De inschrijfprocedure verloopt live op school. De inschrijfperiode loopt verder na deze opendeurdag.

Infomomenten

Later houden wij nog extra infonamiddagen op woensdag 16 maart 2022 en woensdag 20 april 2022 tussen 13.00 en 17.00 uur. Op deze momenten kan er ook ingeschreven worden.

Inschrijvingen hogere jaren

Vanaf 19 april starten ook de vrije inschrijvingen voor leerlingen die willen instromen in de hogere jaren van onze school.

Sint-Gummaruscollege, Kanunnik Davidlaan 10, 2500 Lier - 03 489 24 56 - info@sgclier.be - www.sgclier.be

Volg ons ook op Facebook Facebook of Instagram Instagram

Copyright ©2022 Sint-Gummaruscollege Lier. Alle rechten voorbehouden.